Over ons bedrijf :

Opgericht in 1987 door Henny Bergervoet telt het bedrijf momenteel ruim 30 medewerkers. Ons bedrijf verzorgt installaties, montages en laswerkzaamheden aan dikwandig, dunwandig stalenleidingwerk en RVS leidingsystemen. De installaties die door ons worden gerealiseerd zijn onder andere gasleidingen, CV/GKW-verdelers, CV/GKW-leidingen, stoomleidingen.

Niet alleen is het bedrijf VCA*-gecertificeerd, ook beschikken alle medewerkers over een geldig VCA- en GPI-certificaat. Het merendeel beschikt ook nog eens over de benodigde heftruck- en hoogwerkercertificaten. Tevens beschikken we over een bedrijfsgebonden lasmethodekwalificatie (LMK) en is een aanzienlijk aantal medewerkers persoonsgebonden LK-gecertificeerd, om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Laswerkzaamheden met NDO controle voor bijvoorbeeld gas-/stoomleidingen en dergelijke, zijn dan ook geen enkel probleem.

Met een eigen, compleet uitgeruste werkplaats van meer dan 1000 m2, kunnen we op een efficiënte wijze prefabricage toepassen. Mede door goede arbeidsomstandigheden en de juiste apparatuur zoals lasmanipulator, beveler, plasmasnijder, kraanbaan en zaagstraat kunnen we efficiënter werken als op de bouwplaats. 

Met in-huis expertise op het gebied van AutoCad, Revit en StabiCad kunnen werkzaamheden op afstand én tot op de millimeter nauwkeurig worden voorbereid en onder één dak worden uitgevoerd.

Met ons compleet uitgerust wagenpark incl. kraan op beide auto's kunnen we, volledig in eigen beheer, alles op plaats van bestemming krijgen. 

Dankzij korte communicatielijnen in combinatie met vakkennis en jarenlange ervaring, zijn flexibiliteit, maatwerk, hoge productiviteit en kwaliteit optimaal gegarandeerd. 


Vissie en missie :

Bergervoet Installatietechniek B.V. stelt zich ten doel een vooraanstaande en betrouwbare installateur te zijn middels het fabriceren, installeren en monteren van kwalitatief hoogwaardige CV- en warmte/koelings-installaties, om zodoende een bijdrage te leveren aan het duurzaam en efficiënt benutten van energie.

Door onze medewerkers als ons feitelijk kapitaal te beschouwen, verplichten we ons ertoe om ze op te leiden en bij te scholen. Zowel binnen als buiten ons bedrijf verliezen we het menselijk aspect hierbij niet uit het oog. 


Werken bij :

Om onze kwaliteit en continuïteit te kunnen waarborgen, werken we voornamelijk met medewerkers in eigen dienst. Daarnaast maken we gebruik van een vaste flexibele schil van vaste inleners. We groeien gestaag zonder afbreuk te hoeven doen aan de afspraken met onze opdrachtgevers. Voor goede pijpfitters en (gecertificeerde) lassers is bijna altijd wel ruimte. Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je contact met ons opnemen per e-mail via info@bergervoetinstallatie.nl of telefonisch via 040-2826576. 


BBL-opleidingen :

Als erkend leerbedrijf zijnde, bieden we ook ruimte voor opleidingen van BBL-leerlingen. Momenteel zijn we voldoende voorzien, maar mocht jij overtuigd zijn om bij ons het vak te willen leren, dan vernemen wij dit graag! Je kunt je sollicitatiebrief richten aan info@bergervoetinstallatie.nl 

Assistent installatie- en constructietechniek (25253) niveau 1
Pijpenbewerker (25292) niveau 2
Basislasser (25290) niveau 2
Allround lasser (25287) niveau 3

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map