Ons Bedrijf

Bergervoet Installatietechniek B.V. is opgericht in 1987 door Henny Bergervoet en telt momenteel ruim 25 medewerkers. Wij verzorgen installaties, montages en laswerkzaamheden aan dikwandig stalen- en RVS-leidingsystemen. De installaties die door ons worden gerealiseerd zijn onder andere dikwandige gasleidingen, CV-verdelers, CV-leidingen, stoomleidingen, waterleidingen en procesleidingen.

Ons onderscheidend specialisme is de installatie van zowel open- als gesloten warmte/koude opslagsystemen.

Niet alleen is het bedrijf VCA-gecertificeerd, ook alle medewerkers beschikken over een geldig VCA-certificaat. Tevens beschikken we over een bedrijfsgebonden lasmethodekwalificatie (LMK) en is een aanzienlijk aantal medewerkers persoonsgebonden LK-gecertificeerd, om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Fotolaswerkzaamheden zijn dan ook geen enkel probleem.

Met een eigen, compleet uitgeruste werkplaats van meer dan 1000 m2, kunnen we op een efficiënte wijze prefabricage toepassen. Met in-huis expertise op het gebied van AutoCad, Revit en StabiCad kunnen werkzaamheden op afstand én tot op de millimeter nauwkeurig worden voorbereid én onder één dak worden uitgevoerd.

Dankzij korte communicatielijnen in combinatie met vakkennis en jarenlange ervaring, zijn flexibiliteit, maatwerk en kwaliteit optimaal gegarandeerd.